Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Στόχος η καθιέρωση”

“Στόχος η καθιέρωση”

poligiros

Ο Πολύγυρος κατάφερε ύστερα από τρία χρόνια να επανέλθει στις Εθνικές Κατηγορίες, κατακτώντας αήττητος το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΧ. Μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία φέρει ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος κατόρθωσε να οδηγήσει την ομάδα του στην άνοδο την πρώτη μόλις χρονιά του στον πάγκο αυτής. Ο κόουτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, για την εξαιρετική χρονιά που πέρασε αλλά και για το μέλλον της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΧ:

“Προφανώς όλοι στην ομάδα είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για όσα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΧ ήταν τριών ταχυτήτων, καθώς εμείς και τα Γαλάτιστα ξεχωρίζαμε, από εκεί και πέρα ήταν 2-3 ομάδες που βρίσκονταν ένα σκαλοπάτι χαμηλότερα και οι υπόλοιπες ήταν σε κατώτερο επίπεδο.

Προπονητικά ήμασταν τεχνικό δίδυμο με τον κόουτς Γιώργο Πεγιά κι αυτή η συνεργασία ήταν τόσο καλή που φάνηκε μέσα στο παρκέ το καλό κλίμα που είχαμε και μεταξύ μας οι προπονητές, καθώς τερματίσαμε αήττητοι στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα φυσικά να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε γιατί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδειξαν μεγάλο ζήλο κι ανταποκρίθηκαν σε ότι τους ζητήσαμε”.

Για την πορεία του Πολύγυρου μέσα στη σεζόν και τους στόχους που υπήρχαν στην αρχή:

“Ο στόχος από την αρχή ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ’ εθνική, καθώς η ομάδα ενισχύθηκε με παίκτες που είχαν εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Πιστεύω η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη όχι μόνο γιατί επιτεύχθηκε ο στόχος αλλά και από το μπάσκετ που παίξαμε”.

Για την άμεση επιστροφή της ομάδας στην Γ’ εθνική:

“Ο στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες. Έχοντας αυτό το στόχο στο μυαλό μας κινούμαστε ανάλογα και στις μεταγραφές. Για τη νέα σεζόν αρχικά θέλουμε να κερδίσουμε την παραμονή της ομάδας και από εκεί και πέρα να δούμε πόσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: “Η επανέναρξη σε Α1 Γυναικών και η επιστροφή στα παρκέ για την Α2 να είναι μόνο η αρχή”

Ο ΣΕΠΚ με ανακοίνωση του χαιρέτισε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και τη…