Κεντρική NBA NCAA Στην ουρά για Παπαγιάννη

Στην ουρά για Παπαγιάννη

papagiannis-westtown

Μπορεί να βρίσκεται στις ΗΠΑ μερικούς μόνο μήνες, αλλά ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει ήδη δημιουργήσει “θόρυβο” γύρω από το όνομά του. Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε με το Westtown φέτος ήταν ενδεικτικές του τι μπορεί να καταφέρει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αρκούσαν για να πειστούν και οι πλέον… δύσπιστοι.

Γι αυτό το λόγο, το όνομα του Έλληνα σέντερ βρίσκεται στη recruiting list των κορυφαίων κολεγίων της Αμερικής. Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά δεκαεφτά (17) κολέγια έχουν ήδη εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για τον άλλοτε παίκτη του Περιστερίου δείχνοντας πόσο τον θέλουν.

Η λίστα περιλαμβάνει τα σπουδαιότερα κολεγιακά προγράμματα του NCAA, τα οποία βλέπουν στο πρόσωπό του έναν παίκτη που μπορεί να τους φέρει ακόμα μεγαλύτερη… φήμη.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Ψιμούλης του Eurohopes.com, ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει δεχθεί επίσημη κρούση από τα εξής κολέγια: Comnecticut, Ohio State, Penn State, Villanova, Temple, Kentucky, Maryland, Pittsburgh, Kansas, Cincinnati, Syracuse, Miami, North Carolina State, Georgetown, West Virginia, Boston College και Louisiana State.

Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

Το Baylor κατέκτησε το πρωτάθλημα NCAA (vid)

Το κολέγιο του Baylor κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα στο NCAA καθώς επικράτησε στον τελικό…