Κεντρική Διεθνή Στην έξοδο ο Βασιλειάδης

Στην έξοδο ο Βασιλειάδης

anadolu

vasileiadis-anadolu

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο “στρατόπεδο” της Αναντολού Εφές με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να έχει σηκώσει τα… μανίκια και να προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη.

Κάθε μέρα έρχονται και παρέρχονται παίκτες στην Εφές αλλά ο τουρκικός σύλλογος έχει ανακοινώσει μόνο τον Στράτο Περπέρογλου, τουλάχιστον προς το παρόν. Όμως από ότι φαίνεται ο “Ντούντα” θέλει να τα αλλάξει όλα και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται.

Έτσι πέρα από τη δεδομένη, για τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, απόκτηση του Στεφάν Λάσμε (“Σιγουριά για Λάσμε στην Τουρκία“), ο Σέρβος τεχνικός έχει ξεκινήσει και το “ξεσκαρτάρισμα” του ρόστερ. Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν είναι και ο Κώστας Βασιλειάδης.

Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Εφές μετά από ένα χρόνο συνεργασίας. Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Βασιλειάδης έχει δεχτεί κρούση από τη Μάλαγα η οποία επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 30χρονος άσος πραγματοποίησε μία μέτρια σεζόν όπου είχε μέσο όρο 8,5 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 22 αγώνες για το πρωτάθλημα Τουρκίας και 10,8 πόντους και 2,7 ριμπάουντ σε 23 ματς για την Ευρωλίγκα. Όμως ο Βασιλειάδης δεν θα είναι ο μόνος που θα αποχωρήσει από την Εφές.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Τζαμόν Λούκας Γκόρντον, ο Στάνκο Μπάρατς, ο Ντι Τζέι Στέφενς και ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς ετοιμάζονται να “κουνήσουν μαντίλι” στην Εφές και αναζητούν ήδη τον επόμενο προορισμό της καριέρας τους. Αμφίβολος για το μέλλον του στην τουρκική ομάδα είναι και ο Ζόραν Πλάνινιτς ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ωστόσο είναι άγνωστο αν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα εισηγηθεί την παραμονή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…