Σκάει έλεγχος

tsagkronis golemis

tsagkronis-golemis

Η ήττα στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η ηγεσία της ΕΟΚ. Κι αυτό γιατί, όπως και όλες οι ομοσπονδίες, έχει μπει στο μικροσκόπιο του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο έχει δώσει εντολή για πλήρη έλεγχο, σε βάθος χρόνου.

Θα πείτε “πού το ξέρεις εσύ;“. Μην τα ξαναγράφουμε. Περαστικός είμαι, πηγαίνω από εδώ, πηγαίνω από εκεί, ακούω πράγματα, συζητάω, μου λένε, άλλοι μου λένε περισσότερα, άλλοι λιγότερα. Για παράδειγμα, ένας καλός φίλος μού είπε “είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε ως το τέλος“.

Δεν ξέρω τί σημαίνει αυτό και σε ποιαν (ή ποιες) ομοσπονδία αναφέρονταν, αυτό που ξέρω όμως είναι πως ο φίλος μου έχει πολύ καλή θέση, άρα ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Και δεν είναι “Περαστικός” σαν κι εμένα. Αφήστε, δε, που όταν μιλά σε πρώτο πληθυντικό, δεν εκφράζει τη δική του άποψη, αλλά την άποψη εκείνων που βρίσκονται πιο πάνω στη βαθμίδα.

Θα ελεγχθούν όλες οι ομοσπονδίες. Τί σημαίνει αυτό; ΤΙΠΟΤΑ, αν τα οικονομικά τους είναι εντάξει. Κι έτσι πρέπει να είναι, καθώς και οι παράγοντες που τις διοικούν είναι έμπειροι και σοβαροί, και υποχρέωση έχουν να διατηρούν σε πλήρη τάξη τα βιβλία εσόδων κι εξόδων.

Αφήστε που θα αποδειχθεί, όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος που έρχεται, ότι όλα όσα γράφονται κατά καιρούς για ταξίδια, δημοσιογραφικά τσάρτερ της χαράς κτλ., είναι παραμύθια της Χαλιμάς και τα παιδιά (τα καλόπαιδα) πηγαίνουν ιδίοις χρήμασι. Γιατί σε αυτόν τον τόπο υπάρχει και φιλότιμο, και διάθεση προσφοράς, αλλά και πολλές κακές γλώσσες, οι οποίες θα γίνουν αντικείμενο κατάποσης. Μόλις “φτάσουν ως το τέλος τον έλεγχο“, που λέει κι ο φίλος μου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …