Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Σημαντικός θεσμός τα 3Χ3”

“Σημαντικός θεσμός τα 3Χ3”

papanikolopoulos-ikaros

O χρόνος μετράει αντίστροφα για τη διεξαγωγή των τουρνουά 3Χ3 τα οποία θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 21-22 Ιουνίου στην Ελευσίνα και στις 28-29 του ίδιου μήνα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα τουρνουά διοργανώνει ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ σε συνεργασία με τους Δήμους Ελευσίνας και Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΚ, Νίκος Παπανικολόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου, χαρακτήρισε θεσμό τα 3on3, τα οποία επιτελούν σημαντικό έργο καθώς ελκύουν τα παιδιά στον αθλητισμό και εξέφρασε την αισιοδοξία του για επιτυχημένα τουρνουά και φέτος:

Θεσμός έχουν γίνει πλέον τα τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στα νέα παιδιά και να παίξουμε μαζί τους. Μετά τις φιλανθρωπικές κινήσεις που κάνει ο σύνδεσμός μας, νομίζω, ότι τα 3Χ3, είναι ότι πιο σημαντικό κάνουμε.

Η αγάπη του κόσμου μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και τα τουρνουά, φέρνουν ακόμη πιο κοντά τα παιδιά στον αθλητισμό. Είμαστε σίγουροι, ότι τόσο στην Ελευσίνα, όσο και στο Ηράκλειο Κρήτης, ο κόσμος, θα περάσει υπέροχα για μία ακόμη χρονιά. Ο αριθμός των συμμετοχών στα προηγούμενα τουρνουά, είναι αυτός που δείχνει την επιτυχία τους”.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στο www.3on3streetball.gr

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚ: «Μπάσκετ… χωρίς μπάσκετ δεν υπάρχει»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις…