Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Πολύτιμη δράση”

“Πολύτιμη δράση”

andrianos-giannis

Τα τουρνουά 3Χ3 θα διεξαχθούν τα διήμερα 21-22 και 28-29 Ιουνίου σε Ελευσίνα και Ηράκλειο Κρήτης, αντίστοιχα. Τις δραστηριότητες συνδιοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, εξέφρασε την πίστη του ότι τα 3Χ3 θα στεφθούν από επιτυχία, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, και υπογράμμισε πως επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο, εκτός των άλλων:

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο φετινό τουρνουά 3×3 του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ, το οποίο διοργανώνεται με την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Αυτές οι δράσεις είναι πολύτιμες για την διάδοση του αθλητισμού στα παιδιά και τους νέους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είτε λοιπόν γίνει η αφορμή για να αναδειχθούν νέα ταλέντα, είτε απλώς είναι μια καλή ευκαιρία άθλησης και ψυχαγωγίας, ο στόχος, η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, είμαι βέβαιος ότι θα επιτευχθεί αν κρίνουμε τόσο από τις προηγούμενες χρονιές, όσο και από την οργανωτική εμπειρία και ικανότητα των ανθρώπων του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ. Καλή επιτυχία λοιπόν και καλή συνέχεια“.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπείτε στο www.3on3streetball.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚ: «Μπάσκετ… χωρίς μπάσκετ δεν υπάρχει»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις…