Κεντρική Διεθνή Ο Φώτης κι η “Βασίλισσα”

Ο Φώτης κι η “Βασίλισσα”

katsikaris new

katsikaris-new

Ακόμα μια χρονιά γεμάτη υψηλούς στόχους έληξε άδοξα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία απέτυχε παταγωδώς. Ξανά! Τι θυμάται η “Βασίλισσα” από φέτος; Την κατάκτηση του Κόπα Ντελ Ρέι εις βάρος της Μπαρτσελόνα και τη 40αρα που της έριξε στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα. Τίποτε άλλο. Γιατί το εντυπωσιακό μπάσκετ και τις μεγάλες νίκες δεν τις λογαριάζει κανείς μετά από μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά.

Το μέλλον του Πάμπλο Λάσο στη Μαδρίτη είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνο. Προφανές και απόλυτα δικαιολογημένο καθώς ο Ισπανός τεχνικός δεν μπόρεσε να επαναφέρει τη “Βασίλισσα” στην κορυφή της Ευρώπης, πέρα από το ότι έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή στη Liga Endesa παρότι είχε το πλεονέκτημα της έδρας.

Γι αυτό το λόγο οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη μέρα. Πώς; Έχοντας στο Νο1 για τη θέση του προπονητή τον Φώτη Κατσικάρη.

Μπορεί να μοιάζει πολύ πρώιμο καθώς το ισπανικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε ουσιαστικά πριν από λίγες ώρες, αλλά στη Μαδρίτη ήταν προετοιμασμένοι για όλα έχοντας ήδη προκρίνει την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού για τη διάδοχη κατάσταση. Κάτι που γνώριζε άλλωστε κι ο ίδιος, γι αυτό “έβαλε φρένο” στην περίπτωση της Ούνικς Καζάν.

Κι αν κάποιος θέσει ως εμπόδιο στη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, καλό θα ήταν να λάβει υπ’ όψιν πως η “γαλανόλευκη” είναι… part time job και μπορεί να ολοκληρωθεί αμέσως μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οπότε ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Το προφίλ που έχει “χτίσει” στην Ισπανία άλλωστε είναι πολύ δυνατό, οπότε ο Φώτης Κατσικάρης έχει κάθε λόγο να… πιστεύει πως η νέα χρονιά θα τον βρει να κοουτσάρει τη “Βασίλισσα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…