Κεντρική Ασίστ Shadow Ο “Δράκος” στο μουσείο μπάσκετ

Ο “Δράκος” στο μουσείο μπάσκετ

giannakis - xanth

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης επισκέφθηκε χθες το Μουσείο της ΧΑΝΘ. Ο Θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ, με αφορμή την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη για το διεθνές σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών, που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, φιλοξενήθηκε από τους ανθρώπους του Μουσείου, περιηγήθηκε στα εκθέματα του, ενώ σχολίασε για τη μεγάλη αυτή προσπάθεια:

“Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΧΑΝΘ και στον Γιωργή Μπουσβάρο για αυτή την προσπάθεια. Όποιος ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό , το μπάσκετ της πόλης κι όχι μόνο αξίζει τον κόπο να επισκεφθεί αυτό το Μουσείο. Είναι βέβαιο πώς όποιος βιώνει αυτή την εμπειρία θα νιώσει την ανάγκη να δώσει περισσότερη ενέργεια για την ανάπτυξη του μπάσκετ”.

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη(που είναι και πρόεδρος του ΣΕΠΚ) συνόδευσαν τα μέλη του δ.σ του ΣΕΠΚ,κ.κ. Μπολάτογλου, Χρυσανθόπουλος και Κτιστάκης, ενώ από πλευράς ΧΑΝΘ την αντιπροσωπεία προπονητών υποδέχθηκαν πλην του κ. Μπουσβάρου ο τμηματάρχης φυσικής αγωγής της ΧΑΝΘ Γιώργος Πετρίδης και η υπεύθυνη ξεναγήσεων του Μουσείου Μαντώ Τσάτσαρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…