Κεντρική Απόλλων Π. “Οφείλουμε να στηρίζουμε”

“Οφείλουμε να στηρίζουμε”

marlafekas

Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας “Λουξ“, Κώστας Μαρλαφέκας, που αποτέλεσε τον βασικό χορηγό του Απόλλωνα Πάτρας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τα οφέλη της συνεργασίας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα στοιχεία που διακρίνουν την αχαϊκή ομάδα και αποτέλεσαν το κριτήριο για να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια ενώ δήλωσε θετικός στην ανανέωση της συνεργασίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Για τα κριτήρια επιλογής του Απόλλωνα:
“Ο Απόλλων Πατρών είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορική διαδρομή, η οποία χαρακτηρίζεται από συνέχεια και συνέπεια. Διαθέτει σταθερή και σοβαρή διοίκηση, αποτελούμενη από Πατρινούς. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι αρκετά από τα μέλη μετέχουν στη  διοίκηση για πολλά χρόνια, και ορισμένοι είναι πρώην αθλητές της ομάδας, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν εμπειρία και από το αγωνιστικό-αθλητικό κομμάτι.

Επίσης, ο Απόλλωνας διατηρεί μια εξαιρετικά πολιτισμένη ατμόσφαιρα στο γήπεδό του και έχει έντονο το Πατρινό στοιχείο στην ανδρική ομάδα. Είναι από τα υγιέστερα επαγγελματικά αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα.

Φυσικά το πρώτο πράγμα που μας ώθησε να κάνουμε αθλητική χορηγία στον Απόλλωνα είναι ότι πρόκειται για ομάδα της πόλης μας και οφείλουμε να την στηρίξουμε.  Οποιοδήποτε υγιές αθλητικό σωματείο της πόλης μας, το στηρίζουμε. Ο Απόλλωνας είναι η “ναυαρχίδα” αυτών στην Πάτρα“.

– Για τα οφέλη από τη συνεργασία:
“Αποκομίσαμε θετική διαφημιστική προβολή για την εταιρεία μας σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Ειδικά με την χορηγία της “ΛΟΥΞ” στη φανέλα της ομάδας, διαπιστώσαμε ότι υπήρξαν σημαντικά οφέλη, είτε η ομάδα έπαιζε εντός είτε εκτός έδρας”.

– Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση της κοινής γνώμης:
“Ασφαλώς και μείναμε ικανοποιημένοι. Άλλωστε στην εταιρεία μας έχουμε επιλέξει να είμαστε χορηγοί και συνοδοιπόροι με τον Απόλλωνα εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τα οφέλη που έχει η εταιρία μέσω της αθλητικής χορηγίας στον Απόλλωνα, γι’ αυτό και συνεχίζουμε”.

– Για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας:
“Όσο ο Απόλλωνας θα πρεσβεύει όλα αυτά που σας ανέφερα προηγουμένως, εμείς θα στεκόμαστε στο πλευρό του. Όσο δηλαδή, έχει αυτή την θετική αύρα, την οργανωμένη λειτουργία, το πολιτισμένο περιβάλλον στους αγώνες και διαθέτει ανταγωνιστική ομάδα στη “μεγάλη” κατηγορία, εμείς θα είμαστε κοντά στον Απόλλωνα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…