Κεντρική Ελλάδα Camp Οι… ΜVP της Ιεράπετρας

Οι… ΜVP της Ιεράπετρας

tnba-camp1

Έχει κάνει παράδοση η Ιεράπετρα να βγάζει φυντάνια… Σύμφωνα με όσα έγραψε η επίσημη ιστοσελίδα της πολυτιμότερος στο τουρνουά TNBA SUMMER ELITE CAMP αναδείχθηκε ένα δικό της παιδί, ο Μάνος Πλακογιαννάκης.

Το δημοσίευμα του ierapetrabc.gr αναφέρει:

“Με τρόπαια και βραβεύσεις στις βαλίτσες τους  επέστρεψαν σήμερα στην Ιεράπετρα τα 8 παιδιά που συμμετείχαν στο TNBA Summer Elite Camp. Oι νεαροί αθλητές μας πήραν τον διαγωνισμό τριπόντων της κατηγορίας 1997-98 με τον Γιάννη Καναβάκη, το 3χ3 της κατηγορίας 1997-98 με τους Καναβάκη – Παναγιωτάκη – Γιαννακουδάκη, ενώ τον τίτλο του ΜVP του CAMP κατέκτησε ο Μάνος Πλακογιαννάκης  (συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε ο Ορλάντο Μούτσα), κάνοντας  όλους στην διοργάνωση να μιλάνε για αυτόν, κερδίζοντας έτσι και υποτροφία για το επόμενο TNBA Camp 2015.

Οι νεαροί αθλητές μας, που πέρασαν μια φανταστική και “γεμάτη” μπασκετική εβδομάδα, υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους ότι θα δώσουν και του χρόνου το παρόν στην διοργάνωση, συνεχίζοντας την παράδοση της οποίας ήδη αποτελούν μέρος.

Να αναφέρουμε επίσης ότι τις δύο τελευταίες μέρες (μαζί με άλλους αθλητές που είχαν περάσει τις προηγούμενες χρονιές από το Λουτράκι) βρέθηκαν εκεί φιλοξενούμενοι του camp και οι Ορλάντο Μούτσα και Γιάννης Κατραντζής, οι οποίοι αγωνίσθηκαν σε φιλικό αγώνα απέναντι στους προπονητές της διοργάνωσης , και μίλησαν στα παιδιά για τις δικές τους εμπειρίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Το 1ο Skill Development Basketball Camp στο Μέτσοβο

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών, με επικεφαλής τον coach Δημήτρη Γαλάνη, είναι έτοιμοι να σα…