Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Μεγάλη μας χαρά”

“Μεγάλη μας χαρά”

petroulas-psichiko

Σε κλίμα… 3Χ3 μπαίνουμε από αύριο (18/06) όταν θα πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Ελευσίνας, στις 12:00.

Η προετοιμασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τόσο στην Ελευσίνα, όπου θα γίνει το event στις 21-22 Ιουνίου, όσο και στο Ηράκλειο Κρήτης της επόμενη εβδομάδα, 28-29 του μήνα.

Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο σέντερ του Ψυχικού, Αλέξανδρος Πέτρουλας, θα είναι από τους αθλητές που θα δώσουν το παρών στο τουρνουά και τόνισε, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, τη σημασία της παρουσίας σε τέτοιες δραστηριότητες με κοινό γνώμονα την αγάπη για το μπάσκετ:

“Είναι χαρά μας που θα είμαστε με μικρά παιδιά, τα οποία έχουν την ίδια αγάπη με εμάς, δηλαδή το μπάσκετ. Ήμασταν κι εμείς στη θέση τους και γνωρίζουμε πως νιώθουν.

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούν, ότι κι εμείς, κάπως έτσι ξεκινήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε καριέρα. Θα ήταν μεγάλη η χαρά μας, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε έστω και λίγο αυτά τα παιδιά και να τους δώσουμε ένα κίνητρο παραπάνω να παίξουν μπάσκετ”.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο: www.3on3streetball.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚ: «Μπάσκετ… χωρίς μπάσκετ δεν υπάρχει»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις…