Κεντρική Ασίστ Shadow Μεγάλες αλήθειες

Μεγάλες αλήθειες

mavrotas-giorgos

Η επίσημη τοποθέτηση από πλευράς των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου αναφορικά με τη μη συμμετοχή των παικτών του Ολυμπιακού στην Εθνική ομάδα έχει προκαλέσει συζητήσεις επί συζητήσεων. Πρόκειται άλλωστε για μία τοποθέτηση που δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη.

Πόσω μάλλον από ανθρώπους του αθλητισμού, που έχουν τιμήσει το εθνόσημο -και με το παραπάνω- σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Μαυρωτάς. Μπορεί να μην εντάσσεται στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, αλλά αυτόν του πόλο, αλλά το σχόλιο που έκανε στο twitter είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικό της κατάστασης.

Ο άλλοτε πολίστας της Βουλιαγμένης “τιτίβισε” πως “αν και ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης απέσυρε τους παίκτες του όποτε ένιωθε αδικημένος θα είχα μόλις 11 συμμετοχές στην Εθνική αντί για 511” δίνοντας το δικό του στίγμα για όσα είπαν χθες το βράδυ οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Κι αν σε κάποιους (ελπίζουμε ελάχιστους) το όνομα του Γιώργου Μαυρωτά δεν λέει κάτι, απλά επισημαίνουμε πως πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων αθλητών που έχει αναδείξει η χώρα μας στο πόλο, ο οποίος μετρά συμμετοχή σε πέντε (5) Ολυμπιακούς Αγώνες, τέσσερα (4) Παγκόσμια Πρωταθλήματα, οκτώ (8) Πανευρωπαϊκά και πέντε (5) Παγκόσμια Κύπελλα (Fina Cup) στην πλούσια καριέρα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…