Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κουβέντα με “τίγρη”

Κουβέντα με “τίγρη”

vaggelis

vaggelis-alexandris

Γράψαμε μόλις χθες ότι η περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη ολοένα και περισσότερο δυσκολεύει για την Εθνική ομάδα. Όχι μόνο γιατί κυοφορείται (ή έτσι κυκλοφορεί) πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά γιατί συνολικά όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα τον έχουν κάνει ιδιαιτέρως σκεπτικό.

Προσέξτε: Δεν λέμε ότι χάλασε ολοκληρωτικά, λέμε ότι έχει αλλάξει το κλίμα. Κι όσο δεν υπάρχει ανακοίνωση, τόσο εντείνεται η αγωνία. Παράλληλα, όμως, κι οι δύο πλευρές ψάχνουν για εναλλακτικό σενάριο. Και ο Φώτης Κατσικάρης, αλλά και η ΕΟΚ.

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης -όταν δεν προσπαθεί να πείσει σωματεία να ψηφίσουν τον εκλεκτό του στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ– ξεκίνησε τις διερευνητικές επαφές με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Έναν Έλληνα προπονητή με μεγάλη εμπειρία (και στον χώρο των Εθνικών ομάδων), που έχει χαράξει τη δική του διαδρομή και δεν χρειάζεται συστάσεις.

Δεν γνωρίζουμε αν ο “τίγρης” θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που “κολλήσει” η ιστορία με τον Φώτη Κατσικάρη, ούτε αν θα υπάρξουν ανάλογες επαφές και με άλλους Έλληνες προπονητές. Για την ώρα, αυτό που καταγράφηκε από το ρεπορτάζ είναι πως ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ μίλησε με τον Θεσσαλονικιό κόουτς, με μοναδικό θέμα στην ατζέντα την “επίσημη αγαπημένη” μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…