Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Κάτι ξεχωριστό”

“Κάτι ξεχωριστό”

giannis psathas

Σε μια βδομάδα ξεκινά το τουρνουά 3Χ3 που θα γίνει στην Ελευσίνα, 21-22 Ιουνίου, και η ανυπομονησία εντείνεται για την εκδήλωση καθώς εκεί θα αγωνιστούν πολλά αστέρια του ελληνικού μπάσκετ. Ενώ σε δύο βδομάδες το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο όπου θα γίνει το δεύτερο τουρνουά, το διήμερο 28-29 Ιουνίου.

Ο Γιάννης Ψαθάς είναι ένας από τους αθλητές που θα δώσουν το παρών και, όντας η πρώτη του φορά, δηλώνει πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή του υπογραμμίζοντας τη σημασία τέτοιο δραστηριοτήτων:

“Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τουρνουά 3Χ3 διότι τα παιδιά έρχονται κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Σίγουρα όλοι θα ήθελαν να γίνονται αθλητικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο αλλά οι υποχρεώσεις που έχουν οι αθλητές με τις ομάδες τους, δεν το επιτρέπουν.

Για μένα είναι κάτι ξεχωριστό διότι θα πάρω μέρος για πρώτη φορά και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι σίγουρος, ότι ο κόσμος που θα έρθει, θα το απολαύσει, όπως άλλωστε κι εμείς”.

Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται από την ιστοσελίδα: www.3on3streetball.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚ: «Μπάσκετ… χωρίς μπάσκετ δεν υπάρχει»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις…