Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Κάθε χρόνο και καλύτερα”

“Κάθε χρόνο και καλύτερα”

deligiannis-trikala

Οι ετοιμασίες για τα τουρνουά 3Χ3 που θα πραγματοποιηθούν σε Ελευσίνα και Ηράκλειο Κρήτης έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις, όπου θα δώσουν το παρών μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.

Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν ΠΣΑΚ με την ΕΟΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Χρήστος Δεληγιάννης θα πάρει και φέτος μέρος και δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, το 30χρονος σέντερ των Τρικάλων χαρακτήρισε θεσμό τα 3Χ3 και υπογράμμισε την χαρά των αθλητών να συμμετέχουν σε τέτοιες δραστηριότητες φέρνοντας τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που για μία ακόμη χρονιά, θα γίνουν τουρνουά 3Χ3. Έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο, είναι όλο και καλύτερα. Είναι πολύ ευχάριστο για μας τους αθλητές να παίρνουμε μέρος. Εξυπηρετούμε κάθε σκοπό, που έχει να κάνει με αθλητική δραστηριότητα και φέρνει τα μικρά παιδιά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ.

Είμαστε σίγουροι, ότι και εφέτος, τα τουρνουά θα σημαδευτούν με επιτυχία, όπως και τα προηγούμενα 3 χρόνια και ο κόσμος που θα έρθει, θα διασκεδάσει πάρα πολύ”.

Για τους ενδιαφερόμενους, οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στην ιστοσελίδα: www.3on3streetball.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚ: «Μπάσκετ… χωρίς μπάσκετ δεν υπάρχει»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις…