Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Ιδανικό φινάλε

Ιδανικό φινάλε

basketa7

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές σεμινάριο του ΣΕΠΚ, “Θεσσαλονίκη 2014“, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 20-22 Ιουνίου στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο”. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και όσοι το παρακολούθησαν έφυγαν ικανοποιημένοι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε ακόμα ένα επιτυχημένο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, καθώς σήμερα έπεσε η αυλαία του «Θεσσαλονίκη 2014» που έλαβε χώρα το τριήμερο 20-22 Ιουνίου στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο». Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την ποσότητα των πληροφοριών που έλαβαν αλλά και γεμάτοι με νέες ιδέες.

Ενδιαφέρον, δίψα για νέες ιδέες και πολλές απορίες που στην πορεία λύθηκαν συνέθεταν το σκηνικό στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» το τριήμερο που προηγήθηκε. Οι περίπου 400 προπονητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις ομιλίες, ενώ ξεχωριστό χρώμα έδωσε στο Σεμινάριο και η δυναμική παρουσία φοιτητών από τις Σχολές προπονητών, οι οποίοι έδειξαν ότι με οδηγό το μεράκι και την αγάπη έχουν τη διάθεση να μάθουν όσα περισσότερα μυστικά μπορούν.

Η αυλαία του Σεμιναρίου έπεσε με τις ομιλίες του υπεύθυνου φυσικής αγωγής του Ολυμπιακού, Αντρέα Γκατζούλη (προπόνηση δύναμης στον αγωνιστικό χώρο), του Αμερικανού, Κρις Λάουερι (ριμπάουντ) και το τριήμερο ολοκληρώθηκε με τον Ντίνο Γκόντιο να αναλύει τις ειδικές καταστάσεις σε «χρόνο και σκοράρισμα».
Μετά την ολοκλήρωση των διαλέξεων τους οι ομιλητές βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στο Διεθνές Σεμινάριο με τον Αντρέα Γκατζούλη να παραλαμβάνει το αναμνηστικό του από το μέλος του ΔΣ, Παρασκευά Μουρατίδη, τον Κρις Λάουερι από τον α’ αντιπρόεδρο του ΣΕΠΚ,Θόδωρο Ροδόπουλο και τον Ντίνο Γκόντιο να λαμβάνει το βραβείο από τον ταμεία του Συνδέσμου, Σωκράτη Ηλιάδη. Εκτός από τους προπονητές για την πολύτιμη βοήθεια του στη διεξαγωγή του Σεμιναρίου βραβεύτηκε από τον Παρασκευά Μουρατίδη και ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, Γιώργος Τραπεζανίδης.

Η επιτυχημένη διοργάνωση του Σεμιναρίου δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την πολύτιμή βοήθεια του Σάββα Καμπερίδη και της ομάδας επίδειξης, η οποία απαρτιζόταν από ταλαντούχους έφηβους από ομάδες της πόλης που κατάφεραν να εκτελέσουν άρτια όσα τους ζήτησαν οι ομιλητές. Σημαντική ήταν φυσικά και η βοήθεια του Γραφείου του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη και προσωπικά του Παρασκευά Μουρατίδη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: “Η επανέναρξη σε Α1 Γυναικών και η επιστροφή στα παρκέ για την Α2 να είναι μόνο η αρχή”

Ο ΣΕΠΚ με ανακοίνωση του χαιρέτισε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και τη…