Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ενημέρωση για Καλάθη

Ενημέρωση για Καλάθη

kalathis-memphis-atlanta-foul

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τις εξελίξεις στο θέμα του Νικ Καλάθη. Το “τριφύλλι” τόνισε πως ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ έχει διορία για να απαντήσει στην πρόταση που του κατατέθηκε μέχρι και αύριο (27/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας αλλά και με απεριόριστο σεβασμό στις Αρχές που πρεσβεύει και στις οποίες η στάση της παραμένει αταλάντευτη ενημερώνει για τα εξής:

Εδώ και πολλές μέρες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που προηγήθηκαν έχει καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις του αθλητή, Νικ Καλάθη.

Αυτό συνέβη μετά από συζητήσεις, με δεδομένη την επιθυμία μας ν’ ανταποκριθούμε σε απόλυτο βαθμό στις απαιτήσεις του και με γνώση των ικανοτήτων του. Φτάσαμε έτσι σε απόλυτη ταύτιση στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Για λόγους άγνωστους προς εμάς, όμως, ο Νικ Καλάθης ακόμα δεν έχει υπογράψει παρότι έχουμε καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις του.

Είναι προφανές ότι κάτι έχει προκύψει, ότι κάπου υπάρχει εμπλοκή κι αυτό το γνωρίζει ο ίδιος. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε αλλά δεν θα εγκαταλείψουμε τις Αρχές μας. Δεν πρόκειται να μπούμε σε λογική πλειοδοτικού διαγωνισμού με κανέναν και για κανέναν. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή κατά την οποία τον έχουμε καλύψει στον απόλυτο βαθμό.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι η διορία που έχει δοθεί εδώ και μέρες στον Νικ Καλάθη, ώστε να στείλει την υπογραφή του εκπνέει την Παρασκευή (27/6/2014).

Αυτό πρέπει να κάνουμε ώστε ο προπονητής της ομάδας να προχωρήσει στον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Κάτας: «Περίεργο συναίσθημα να πατάω πάλι αυτό το γήπεδο»

Ο Παναθηναϊκός πέρασε πιο εύκολα από ότι φανερώνει το τελικό 74-68 από την Πυλαία, σε ένα …