Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εκτός κι επίσημα…

Εκτός κι επίσημα…

missas-hands

Το γράψαμε; Ισχύει!…
Δεν προλάβαμε να αποκαλύψουμε πως είναι “Οριστικός ο διχασμός” στις σχέσεις ΕΟΚ και Ολυμπιακού, κι η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη δωδεκάδα που θα συμμετάσχει στα τελευταία φιλικά τεστ της “γαλανόλευκης” στην Κρήτη, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, τη Γαλλία και την Τσεχία.

Οι “εκλεκτοί” του Κώστα Μίσσα είναι οι: Γιώργος Διαμαντάκος, Μιχάλης Καμπερίδης, Γιάννης Κουζέλογλου, Μιχάλης Λιάπης, Πάρης Μαραγκός, Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Σιόλογκας, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Αναστάσιος Σπυρόπουλος, Κώστας Φακοπουλίδης.

Έτσι, οι τρεις παίκτες που “κόπηκαν” από την Εθνική ομάδα είναι οι Ανδρέας Πετρόπουλος, Πέτρος Γερομιχαλός και Θάνος Καμαριώτης.

Βεβαίως και έχει οριστεί η αποστολή, βεβαίως δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα οι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά έστω και τώρα -την τελευταία στιγμή- εμείς με όση δύναμη έχουμε κάνουμε έκκληση στις διοικήσεις της Ομοσπονδίας και του Ολυμπιακού να λύσουν το πρόβλημα έστω και στο παρά ένα, ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάξει η σύνθεση της Εθνικής και να προστεθούν οι τρεις διεθνείς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Η Ελλάδα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει κλήρωσης Eurobasket

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ, το ισχυρότερο δηλαδή από όλα τα υπόλοιπα, μαζί με τις…