Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Προσεχώς το νέο Δ.Σ.

Προσεχώς το νέο Δ.Σ.

giannakopoulos-new

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε γνωστοποιήσει, μεταξύ άλλων, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος, ότι θα σταματήσει να βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της “πράσινης” ΚΑΕ., προαναγγέλλοντας τη δημιουργία ενός Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα “τρέχει” καθημερινά την ομάδα ενώ ο ίδιος θα έχει πλήρη επίγνωση των δράσεων.

Ο κ. Γιαννακόπολους κάλεσε σε Γενική Συνέλευση τους μετόχους της ΚΑΕ για να επιτευχθεί η σύσταση του νέου Δ.Σ, την Τρίτη 15 Ιουλίου στις 08:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της ως άνω εταιρείας στην 26η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας “ΠΑΟ-ΚΑΕ” εις την έδρα και τα γραφεία της που βρίσκονται στην Κηφισιά Αττικής, επί του 14ου χιλιομέτρου της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, που θα γίνει την 15η Ιουλίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 8.30 π.μ. δια να αποφασίσουν επί του κάτωθι θέματος της Ημερησίας Διατάξεως της Συνελεύσεως.

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η εκ των κ.κ. Μετόχων που επιθυμούν να παραστούν εις την παρούσα 26η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπων, υποχρεούνται να καταθέσουν σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας τις μετοχές των εις το ταμείο της Εταιρείας ή εις το ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα αναγνωρισμένη τράπεζα και να προσκομίσουν εις τα γραφεία της Εταιρείας τις αποδείξεις περί της τοιαύτης καταθέσεως των μετοχών και τα πληρεξούσια έγγραφα των αντιπροσώπων απόντων μετόχων πέντε (5) πλήρης ημέρες πρo της ορισθείσης ως άνω Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων της εταιρείας.

Εκάστη μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου.

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2014

Ο Πρόεδρος-Δ.Σύμβουλος

& Νόμιμος Εκπρόσωπος της εταιρείας

Δημήτριος Π. Γιαννακόπουλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Δύο κρούσματα στον Παναθηναϊκό

Δυσάρεστα είναι τα νέα στον Παναθηναϊκό καθώς ο κορωνοϊός έκανε και πάλι την εμφάνιση του …