Κεντρική Ασίστ Shadow Βίοι αντίθετοι

Βίοι αντίθετοι

alvertis-gist-aggalia

Τι κοινό έχει ο Παναθηναϊκός με τη Λουκόιλ Ακαντέμικ; Πέρα από το γεγονός πως έχουν “χτίσει” Αυτοκρατορία στο εγχώριο πρωτάθλημα τους και πως ο Δημήτρης Βεργίνης έχει φορέσει τη φανέλα τους, τίποτε άλλο. Φαινομενικά. Γιατί εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει κάτι ακόμα που συνδέει τις δύο ομάδες. Ο τιμ μάνατζερ που έγινε… προπονητής.

Βλέπετε, η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να “βαφτίσει” προπονητή εν μία νυκτί τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ακολουθήθηκε και από τους Βούλγαρους, με τον Σάσο Βεζένκοφ (πατέρα του παίκτη του Άρη, Αλέξανδρου) να επωμίζεται το βάρος της προπονητικής κάλυψης του κενού που άφησε με την αποχώρησή του ο Δημήτρης Γαλάνης.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως εντοπίζεται μία μεγάλη (και σημαντική) διαφορά: Ο μεν Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής με τον “Φράγκι” στον πάγκο του, η δε Λουκόιλ Ακαντέμικ απώλεσε τον εγχώριο τίτλο για πρώτη φορά μετά από έντεκα (!) χρόνια με θύτη τη Λέφσκι Σόφιας.

Πρόδηλο είναι πως το εγχείρημα δεν πετυχαίνει πάντα, με τους μεν “πράσινους” να… απολαμβάνουν το νέκταρ της επιτυχίας εδώ και λίγες ώρες, τους δε Βούλγαρους να βρίσκονται μπροστά σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Αυτή της απώλειας του τίτλου του πρωταθλητή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…