Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Βήμα προόδου”

“Βήμα προόδου”

giannakis-andrianos

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι Σχολές Προπονητών Α’ Κατηγορίας στην Αθήνα, σήμερα Τρίτη (03/06) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτη Γιαννάκη, να δίνουν το παρών και να μιλούν για αυτή τη νέα προσπάθεια.

Αρχικά το λόγο πήρε ο κ. Ανδριανός, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι λειτουργούν ολοένα και περισσότερες σχολές προπονητών σε όλα τα αθλήματα προμηνύοντας ακόμα περισσότερες, ευχόμενος καλή επιτυχία στη νέα αρχή της σχολής:

“Είναι πολύ σημαντικό ότι, μετά από πολλά χρόνια, λειτουργούν σήμερα σχολές προπονητών για πολλά αθλήματα, όλων των βαθμίδων και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει, θα συνεχίσουν να ιδρύονται κι άλλες για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες.

Πρόκειται για μία δράση που, και στελεχώνει τον αθλητισμό μας με πιστοποιημένα ικανά στελέχη, αλλά και δημιουργεί θέσεις εργασίας αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη γνώση και τη διάθεση για δουλειά και προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία μας.

Εύχομαι λοιπόν κάθε επιτυχία στη σχολή και στην σταδιοδρομία των αποφοίτων της από δω και πέρα. Είμαστε στο πλευρό σας, δουλεύουμε μαζί για να πηγαίνουμε τον αθλητισμό μας πάντα ένα βήμα πιο μπροστά”.

Εν συνεχεία, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό αθλητισμού και υπογράμμισε πως οι σχολές προπονητών βοηθούν αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του αθλήματος:

“Ο Υφυπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο πάγιο αίτημά μας για την επανέναρξη των σχολών προπονητών. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, όπως και την Ομοσπονδία για τη συμπαράστασή τους. Οι σχολές προπονητών συμβάλλουν στην πρόοδο του αθλήματος και δίνουν την ευκαιρία στους συναδέλφους να πάρουν την απαραίτητη πιστοποίηση για την καριέρα τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: “Η επανέναρξη σε Α1 Γυναικών και η επιστροφή στα παρκέ για την Α2 να είναι μόνο η αρχή”

Ο ΣΕΠΚ με ανακοίνωση του χαιρέτισε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και τη…