Κεντρική Ελλάδα Camp Αστέρια στο καμπ της Πεύκης

Αστέρια στο καμπ της Πεύκης

peuki camp

Print

Η Πεύκη διοργανώνει το ALL-AROUND BASKETBALL SKILLS ACADEMY, το οποίο θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι μικροί φίλοι του μπάσκετ θα μπορέσουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, ενώ στο κλειστό της Πεύκης θα παρευρεθούν εκείνες τις μέρες πολλά αστέρια της πορτοκαλί θεάς, όπως ο Γιάννης Μπουρούσης. Ακόμα πολύτιμες συμβουλές θα δώσει και ο προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ζιάγκος.

Αναλυτικά το δελτίο Tύπου:

“Ο Α.Ο. Πεύκης διοργανώνει το ALL-AROUND BASKETBALL SKILLS ACADEMYτην περίοδο από Δευτέρα 23 έως και Παρασκευή 27 Ιουνίου στο κλειστό Γήπεδο της Πεύκης (Δαβάκη και Καράγιωργα).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ηλικίες από 8 ετών έως και 15!

Στη διάρκεια του τουρνουά θα παρευρεθούν πολλοί επώνυμοι αθλητές και προπονητές μεταξύ των οποίων οι Γιάννης ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ και Βαγγέλης ΖΙΑΓΚΟΣ.

Τα παιδιά θα χωριστούν σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία και θα διδαχτούν σε σταθμούς τα μυστικά του μπάσκετ από τους καλύτερους.

Το καμπ θα διεξαχθεί παρουσία γιατρού ενώ θα μοιραστούν και δώρα στα παιδιά!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή μέχρι και τις 20 Ιουνίου στο κλειστό της Πεύκης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2106540662 (καθημερινά 10:00 – 17:00), ή με mail στο info@sportsfive.gr“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Το Νίκος Λινάρδος Basketball Camp ανοίγει και φέτος τις πόρτες του

Ο Νίκος Λινάρδος περιμένει νεαρούς και νεαρές που αγαπούν το μπάσκετ στο Ranch. Ο Νίκος Λι…