Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αποθεωτική υποδοχή!

Αποθεωτική υποδοχή!

pao-ipodoxi-caravel

Περίπου 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν βρεθεί στο Caravel πριν την αναχώρηση της ομάδας για το ΣΕΦ, για να “ντοπάρουνψυχολογικά τους παίκτες. Οι “πράσινοι” εν τέλει κατάφεραν να φύγουν με το “διπλό” στις “αποσκευές” τους και ο κόσμος του “τριφυλλιού” τους περίμενε κατά πολύ αυξημένος για να τους αποθεώσει.

Aρχικά, κάποιοι φίλοι των “πρασίνων” περίμεναν με μηχανάκια το πούλμαν της αποστολής από τη λεωφόρο Συγγρού συνοδεύοντας το μέχρι το Caravel. Εκεί βρίσκονταν περίπου 2.500 φίλοι της ομάδας περιμένοντας το συγκρότημα του Φραγκίσκου Αλβέρτη το οποίο υποδέχτηκαν εν μέσων πανζουρλισμού, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να γίνεται αποδέκτης ειδικής μνείας από τα χείλη των φιλάθλων και ζήτησαν με μια φωνή το πρωτάθλημα την ερχόμενη Τετάρτη στο “φλεγόμενο” ΟΑΚΑ.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης απευθύνθηκε στο πλήθος, ευχαριστώντας για την στήριξη αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους υπογραμμίζοντας πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα:

Σας ευχαριστούμε για όλα. Πραγματικά σας ευχαριστούμε αλλά να ξέρετε ότι ακόμα δεν κάναμε τίποτα! Ήταν απλά μια νίκη. Τώρα πρέπει να την εξαργυρώσουμε την Τετάρτη και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε για τον τίτλο. Γι’ αυτό σας παρακαλώ, αφήστε τα παιδιά να ηρεμήσουν και να κάνουμε τα πράγματα όπως ξέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

«Σειρήνες» για Παπαπέτρου! [pic]

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ένας από τους παίκτες – στοιχήματα αναφορικά με τις ανανε…