Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Αγωνιστικό τεστ” στη Γαλλία

“Αγωνιστικό τεστ” στη Γαλλία

basketa8

Η Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών αναχώρησε σήμερα για τη Γαλλία και συγκεκριμένα για την πόλη Φουζέρ, προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά όπου πέραν της Γαλλίας, αγωνίζεται η Πολωνία και η Ολλανδία. Η διοργάνωση αποτελεί και μια καλή προετοιμασία για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ούντινε της Ιταλίας το διάστημα 3-13 Ιουλίου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βελισσαράκος, μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και τόνισε πως στόχος είναι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο:

“Πάμε σε ένα δεύτερο αγωνιστικό τεστ με ομάδες της Α’ κατηγορίας, όπως είναι η Γαλλία, η Πολωνία και η Ολλανδία. Εκεί θα τσεκάρουμε τις δυνατότητές μας. Θεωρητικά είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και θα μετρήσουν και τα φιλικά που δώσαμε στη Βουλγαρία.

Στόχος μας είναι να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο τουρνουά απέναντι σε πρωταγωνίστριες εθνικές όπως η Γαλλία και αξιόλογες ομάδες όπως η Πολωνία και η Ολλανδία. Θέλουμε να τσεκάρουμε τα καλά μας στοιχεία, να καλύψουμε τις αδυναμίες μας και να παλέψουμε σε λίγες ημέρες, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, για το στόχο της παραμονής”.

Οι αθλήτριες που επελέγησαν είναι οι: Σταμολάμπρου, Εμμανουηλίδου, Πριόνα, Τάρλα, Κυρατζή, Καλομιτσίνη, Κόνιαλη, Γεωργιάδη, Αγγελίδου, Σταμπουλίδου, Ιωαννίδου, Τσελεμπή (η τελική δωδεκάδα θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος).

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 20 Ιουνίου

19:30 Πολωνία – Ολλανδία
21:30 Γαλλία – Ελλάδα

Σάββατο 21 Ιουνίου

19:30 Ελλάδα – Ολλανδία
21:30 Γαλλία – Πολωνία

Κυριακή 22 Ιουνίου

16:00 Ελλάδα – Πολωνία
18:00 Γαλλία – Ολλανδία

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Η Ελλάδα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει κλήρωσης Eurobasket

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ, το ισχυρότερο δηλαδή από όλα τα υπόλοιπα, μαζί με τις…