Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Tεράστια τιμή η Εθνική”

“Tεράστια τιμή η Εθνική”

katsikaris

katsikaris

Τεράστια τιμή χαρακτήρισε το να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ο Φώτης Κατσικάρης σε δηλώσεις που έκανε στο Δωδώνη Super fm 104,3. Ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε παράλληλα αισιόδοξος πως η συμφωνία του με την Εθνική θα ολοκληρωθεί σύντομα καθώς ήδη έχει αργήσει πολύ να έρθει, πηγαίνοντας την ομάδα πίσω στο σχεδιασμό.

“Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Μακάρι να γίνει κάτι. Είναι τεράστια τιμή για οποιονδήποτε ασχολείται με τον αθλητισμό να έχει την ευκαιρία -από οποιοδήποτε πόστο- να αντιπροσωπεύει τη χώρα του. Αν γίνει αυτό, που πιστεύω και ελπίζω να γίνει, θα είναι τιμή για ‘μένα.

Όταν δουλεύεις με μια ομάδα ταυτίζεσαι με τον σύλλογο, δουλεύεις 9 μήνες, αλλά εδώ μιλάμε για μια χώρα. Η ευθύνη είναι τεράστια, γιατί είναι μια ομάδα που έχει φέρει τεράστιες επιτυχίες, είναι η 5η καλύτερη στον κόσμο και αυτό τα λέει όλα και είναι ομάδα που την έχει αγαπήσει ο κόσμος πάρα πολύ. Πιστεύω ότι έχουμε το κατάλληλο υλικό και θα έχουμε και στο μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι και τα επόμενα χρόνια θα είναι στην πρώτη γραμμή η Εθνική. Για μένα θα είναι πολύ μεγάλη τιμή να δουλέψω στην Εθνική”, τόνισε αρχικά ο Κατσικάρης και πρόσθεσε:

“Πιστεύω ότι σύντομα θα τελειώσουμε. Δεν μπορώ βέβαια να περιμένω για πάντα. Δεν έχουμε βάλει ένα όριο όμως. Η ομάδα πρέπει να λειτουργήσει, ήδη έχει αργήσει σε κάποια πράγματα, όπως είναι ο σχεδιασμός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…