Κεντρική Διεθνή Ώρα τελικού

Ώρα τελικού

zisis spartak unics new

zisis-spartak-unics-new

Η ώρα του πρώτου τελικού του Γιούροκαπ ανάμεσα στην Βαλένθια και την Ούνιξ Καζάν έφτασε, καθώς στις 19:30 οι “νυχτερίδες” θα υποδεχθούν τους Ρώσους με στόχο να πάρουν τη νίκη με όσο το δυνατόν περισσότερη διαφορά μπορούν, ώστε να αποκτήσουν σοβαρό προβάδισμα ενόψει και του επαναληπτικού στο Καζάν.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα και θέλει όσο τίποτα άλλο να κατακτήσει το Γιούροκαπ ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα της νέας περιόδου, πράγμα βέβαια που μπορεί να το πετύχει και μέσω του εθνικού της πρωταθλήματος όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι είναι και αυτή αποφασισμένη να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο στη ρωσική ομάδα με τη συμμετοχή του Νίκου Ζήση, του Κώστα Καϊμακόγλου και του Ίαν Βουγιούκα, ενώ το βαρύ πυροβολικό της ακούει στο όνομα Άντριου Γκούντελοκ, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP της διοργάνωσης.

Αναμφίβολα στους τελικούς ανάμεσα στις δύο πολύ ισχυρές ομάδες προμηνύεται μεγάλο ενδιαφέρον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…