Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Χαμόγελα, παρά την ήττα

Χαμόγελα, παρά την ήττα

ginaikes znto

ginaikes-znto

Η τρίτη ήττα της Εθνικής ομάδας των Γυναικών σε ισάριθμα φιλικά έφερε… χαμόγελα στους κόλπους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Κι αυτό γιατί σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός πως οι “μικρές” έδειξαν να αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Η “γαλανόλευκη” μπορεί να ηττήθηκε χθες το βράδυ με 76-67 από τη Λετονία, αλλά οι Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Ελεάννα Χριστινάκη και Μαριέλλα Φασούλα έδωσαν εξαιρετικά δείγματα γραφής στον –πολύ- χρόνο που βρέθηκαν στο παρκέ. Εν αντιθέσει με την Θεώνη Τζεγιαννάκη που δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους και τη Στέλλα Καλτσίδου που πάτησε παρκέ για μερικά μόνο λεπτά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ανέφερε: “Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και ειδικότερα από την απόδοση και την νοοτροπία των νεαρών παικτριών που έχουμε μαζί μας. Μπαίνουν στο κλίμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά μικρές“.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 36-38, 55-53, 76-67.
ΛΕΤΟΝΙΑ: Βίτολα 8, Μπάμπκινα 6 (1), Λιεπκάλνε 4, Πρίεντε 4, Γιακομπσόνε 12 (2), Κράστινα 9 (2), Ροζενμπέργκα, Μέλνικα 5, Κουλίτε 3, Σιλαράγια 15 (4), Λάκσα, Κρέσλινα, Εγκλιτε Μπ. 10 (2).
ΕΛΛΑΔΑ: Σταμολάμπρου 9 (1), Δημητράκου 15 (1), Χατζηνικολάου, Χριστινάκη 10, Καλτσίδου 5, Γλυνιαδάκη 2, Λύμουρα 4, Σωτηρίου 4, Φασούλα 9, Σπυριδοπούλου 5 (1), Σπανού 4.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…