Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Φρέσκο” αίμα

“Φρέσκο” αίμα

dikaioulakos-ethniki

Νεανικό ενθουσιασμό θέλει να προσθέσει ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος στην Εθνική ομάδα των Γυναικών αυτό το καλοκαίρι, όπως καταδεικνύεται από τις επιλογές του για την έναρξη της προετοιμασίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε φέτος τρεις “μικρές”, που όμως δείχνουν πως θα αποτελέσουν βασικά στελέχη της επίσημης αγαπημένης τα επόμενα χρόνια.

Ο λόγος για τις Μαριέλλα Φασούλα, Ελεάννα Χριστινάκη και Άννα – Νίκη Σταμολάμπρου που είναι μεταξύ των εκλεκτών του. Οι τρεις “μικρές” θα βρίσκονται μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές τους στο ΟΑΚΑ αυτή την Πέμπτη (15/05) οπότε και θα γίνει η πρώτη προπόνηση για το φετινό καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετάσχει σε διεθνή τουρνουά καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Ευρωμπάσκετ του 2015.

Αναλυτικά, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος κάλεσε τις: Σπυριδοπούλου (Ελληνικό), Λύμουρα, Σωτηρίου, Φασούλα (Πρωτέας Βούλας), Παπαμιχαήλ, Γλυνιαδάκη, Τζεγιαννάκη (Αθηναϊκός), Χριστινάκη (Παναθηναϊκός), Ισκιόγλου (Ιπποκράτης Κω), Τσελεμπή, Σταμολάμπρου (ΠΑΟΚ), Σκιαδοπούλου (Αναγέννηση Ν. Ρυσίου), Δημητράκου (Ναντέζντα), Χατζηνικολάου, Σπανού, Καλτσίδου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…