Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Το φύλλο αγώνα

Το φύλλο αγώνα

fyllo agona pao osfp

fyllo-agona-pao-osfp

Μακροσκελέστατο ήταν το φύλλο αγώνα, οι διαιτητές κατέγραψαν ουκ ολίγα πράγματα απ’ όσα έγιναν απόψε στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα:
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποβάλει ένσταση για κακή διεξαγωγή του αγώνα και πλημμελή εφαρμογή των κανονισμών πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα υπήρξε κατάφωρη παράβαση της διάταξης του άρθρου 35 του κανονισμού πρωταθλήματος, διότι επετράπη η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο ατόμων που ξεπερνούσαν τον επιτρεπόμενο συνολικό αριθμό των είκοσι δύο (22) από τη φιλοξενούμενη ομάδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός (τουλάχιστον 7 επιπλέον ατόμων) τα οποία παρέμεναν στον αγωνιστικό χώρο παρά τις επίμονες διαμαρτυρίες των εκπροσώπων της ΚΑΕ ΠΑΟ πριν την έναρξη του αγώνα προς τον κομισάριο του αγώνα και τον Α’ διαιτητή αυτού,

οι τελευταίοι δεν διέταξαν την απομάκρυνση των επιπλέων ατόμων κατά παράβαση των προβλεπόμενων στην οικεία παραπάνω διάταξη, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση και να καθυστερήσει η έναρξη της αναμέτρησης.

Παρατηρήσεις διαιτητή:
“Στο 4’10 πριν την λήξη του Α’ Δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδας έβρισαν εν χορώ “Σπανούλη μπ… π… γιε”. Έγινε πρώτη έγγραφη προειδοποίηση στο φύλλο αγώνα και ζητήθηκε από τους παράγοντες της Α’ ομάδας να γίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου.
Στο 7’42” πριν την λήξη του Γ’ Δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδας έβρισαν εν χορώ “Σπανούλη μπ… π… γιε”. Έγινε δεύτερη έγγραφη προειδοποίηση στο φύλλο αγώνα και ζητήθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου να γίνει ανακοίνωση.

Στο 4’38” του Α’ δεκαλέπτου στο 1’43” του Α’ δεκαλέπτου, στο 1’17” του Γ’ δεκαλέπτου, στο 1’58” του Δ’ δεκαλέπτου οπαδοί της Α΄ομάδας εν χορώ “Π… γιοι Ολυμπιακοί”.

Στο Δ΄δεκάλεπτο και κατά την εκτέλεση ελευθέρων βολών στο καλάθι του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της Α’ ομάδας πλησίασε την τελική γραμμή πέταξε προς τον Β’ διαιτητή 3 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Ταυτόχρονα έβριζε τον Α’ διαιτητή πουλημένο και αλήτη. Στο τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή με τις εκφράσεις “Είσαι π… και θα σε γ… π… “, συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…