Κεντρική NBA Το “σταυροδρόμι” του Γκασόλ
NBA

Το “σταυροδρόμι” του Γκασόλ

gasol howard

gasol-howard

Η regular season έλαβε τέλος, τα πλέι οφ βρίσκονται για τα καλά στην καθημερινότητα του ΝΒΑ και όσοι παίκτες και ομάδες δεν συμμετέχουν σε αυτά σκέφτονται ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές. Ωστόσο, ο Πάου Γκασόλ δεν ανήκει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, καθώς βρίσκεται εν μέσω σκέψεων ενόψει της συνέχειας της καριέρας του.

Πρόκειται για ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα free agent που θα βγουν στην αγορά και ήδη οι μνηστήρες τον… γλυκοκοιτάζουν, ο καθένας με διαφορετικές προτεραιότητες και δεδομένα, ενώ Λέικερς, Γκρίζλις, Σπερς και Μπουλς να έχουν πιάσει ήδη θέση στην ουρά.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, η απομάκρυνση του Ντ’Αντόνι από τον πάγκο των Λέικερς δημιουργεί νέα δεδομένα σχετικά με την παραμονή του Γκασόλ στην ομάδα, καθώς ο Ισπανός σέντερ μπορεί να είναι πιο θετικός στο συγκεκριμένο σενάριο. Πάντως, οι “λιμνάνθρωποι” δεν μπορούν να αισθάνονται ιδιαίτερη ασφάλεια…

Και ο λόγος είναι οι πολλές προτάσεις που αναμένεται να πέσουν στο πόδια του Γκασόλ! Οι Γκρίζλις έχουν τον Ισπανό στην κορυφή της λίστας του σε περίπτωση που ο Ράντολφ δεν παραμείνει κάτοικος Μέμφις. Έτσι, θα παρουσιαστεί η ευκαιρία στα αδέρφια Γκασόλ να συνυπάρξουν και να πρωταγωνιστήσουν μαζί στο ΝΒΑ.

Οι έτερες δύο απειλές προέρχονται από Σπερς και Μπουλς. Οι πρώτοι θέλουν να προσθέσουν νέο “αίμα” στην τριάδα Πάρκερ-Τζινόμποιλι-Ντάνκαν, ώστε να συνεχίζουν να διεκδικούν τίτλους με πολλές πιθανότητες, ενώ οι Μπουλς στοχεύουν στην αποδέσμευση του Μπούζερ, ώστε αυτός να αντικατασταθεί από τον Γκασόλ.

Πολλά τα σενάρια, ωστόσο η απόφαση είναι μία και ανήκει στον ίδιο τον Ισπανό!

Το βέβαιο είναι ότι το καλοκαίρι για τον ίδιο θα είναι “καυτό”…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…