Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Τα πάντα για την κούπα”

“Τα πάντα για την κούπα”

spanoulis st

spanoulis-st

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το πρωτάθλημα δηλώνει ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος τόνισε ότι στόχος του είναι να βοηθάει τους συμπαίκτες του να σκοράρουν, ενώ η απουσία από το Φάιναλ Φορ δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του να προετοιμαστεί καλύτερα για τους τελικούς.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: “Για μένα το μπάσκετ σε όλη μου την καριέρα ήταν ομαδικό άθλημα, όχι ατομικό. Προσπαθώ μέσα από αυτά που θα μου αναθέσει ο κόουτς να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με δύο και με τρεις αντιπάλους, αλλά καλούμε να το αντιμετωπίσω και να βρω λύσεις για να κερδίσει η ομάδα μου. Σημαντικό είναι μέσα από την παρουσία μου στο παρκέ να βρίσκονται χώροι για τους συμπαίκτες μου προκειμένου να σκοράρουν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα”.

Σχολιάζοντας την απουσία από το ραντεβού του Μιλάνο, είπε: “Στόχος είναι να πηγαίνεις στο Φάιναλ Φορ, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που σε επηρεάζουν. Πρέπει να προχωράς μπροστά όμως. Νιώθουμε ευλογημένοι για αυτά που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Φέτος είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε καλύτερα αφού δεν πήγαμε στο Φάιναλ Φορ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…