Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τα “μαγικά” χαρτάκια

Τα “μαγικά” χαρτάκια

oaka kosmos euroleague

oaka-kosmos-euroleague

Η ώρα των τελικών έφτασε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την Πέμπτη (22/05, 22:00) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Οι “πράσινοι” βρίσκονται επί ποδός για το πρώτο ραντεβού με τους “ερυθρόλευκους”, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ανακοινώνει πως και που θα γίνει η διανομή των εισιτηρίων για την μεθαυριανή μονομαχία με τον “αιώνιο” αντίπαλο.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (22/5, 10μ.μ.).

Οι φίλοι των “πράσινων” μπορούν να τα προμηθεύονται τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”, όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr).

Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Να σημειώσουμε πως με κάθε πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει αγορά μέχρι δύο εισιτηρίων!

Σήμερα (20/5) τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης” θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6μ.μ., ενώ αύριο (21/5) το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι 10π.μ. με 6μ.μ. Την Πέμπτη (22/5) θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10π.μ. ως τις 4.30μ.μ., ενώ από τις 5μ.μ. μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…