Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τα εισιτήρια με Απόλλωνα

Τα εισιτήρια με Απόλλωνα

panathinaikos paok

panathinaikos-paok

Σε ρυθμούς πλέι οφ κινείται από σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προετοιμάζεται για τα παιχνίδια των προημιτελικών κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. Οι “πράσινοι” υποδέχονται τους Πατρινούς την προσεχή Τρίτη (06/05, 19:15) θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα προς την τετράδα. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα τι ισχύει για τον μεθαυριανό αγώνα, με τα εισιτήρια της αναμέτρησης να τίθενται σε κυκλοφορία άμεσα.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η  διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ με τον Απόλλωνα Πατρών, η οποία θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τρίτη (6/5, 7.15μ.μ.).

Οι φίλοι των “πράσινων” μπορούν να τα προμηθεύονται τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης“, όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

Αύριο (5/5) τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης” θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10π.μ. μέχρι τις 6μ.μ., ενώ την Τρίτη (6/5) από τις 10π.μ. ως τις 3μ.μ. Ακολούθως, από τις 3.30μ.μ. μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …