“Στη Ρεάλ το άγχος”

pascual barcelona

pascual - barcelona

Την τελευταία προπόνηση της επί ισπανικού εδάφους αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και έτσι η καταλανική αποστολή θα ταξιδέψει πλήρης αύριο στο Μιλάνο ενόψει του Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.

Ο Ισπανός τεχνικός στη χθεσινή media day της Μπαρτσελόνα τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι αυτή που θα έχει την πίεση και το άγχος καθώς αυτή θεωρείται το φαβορί της διοργάνωσης.

“Το παιχνίδι μας με τη Ρεάλ θα είναι το καλύτερο παιχνίδι του Φάιναλ φορ. Το ευτυχές για εμάς είναι πως η νίκη επί των Μαδριλένων, ήλθε την πιο κατάλληλη στιγμή και τώρα είμαστε ήρεμοι και αφοσιωμένοι στο έργο μας. Εμείς νιώθουμε λιγότερη πίεση, διότι δεν είμαστε αυτοί με τον τίτλο του φαβορί. Αυτός ανήκει στη Ρεάλ.

Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, πνευματικά και σωματικά και τα όσα κάναμε το περασμένο Σάββατο, στη νίκη μας επί των Μαδριλένων, έδειξαν πως είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Αν είχαμε χάσει, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για εμάς σε ό,τι αφορά το Φάιναλ φορ. Θα ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα από τη Ρεάλ“, τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ, συμπληρώνοντας:

“Οι παίκτες μου είναι πολύ φιλόδοξοι, με πρώτο και καλύτερο τον Ναβάρο, ο οποίος είναι έτοιμος να ηγηθεί. Το Σάββατο δεν ήταν σε καλή κατάσταση, κάτι λογικό αν σκεφτείτε πως για 21 ημέρες ήταν εκτός με τραυματισμό. Αποφασίσαμε πως δεν θα είχε κανένα νόημα να τον πιέσουμε για αυτό έπαιξε μόνο δέκα λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
  • rice mvp f4 milano telikos

    Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

    Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…
  • sofo milano final

    Το… δικό μας Μιλάνο (pics)

    Μιλάνο, αποστολή Το φάιναλ φορ έχει περάσει ήδη στην… ιστορία. Η Μακάμπι έγραψε τη δική τη…
  • laso profil

    “Περήφανοι για όσα κάναμε”

    Μιλάνο, αποστολή Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην πηγή, αλλά δεν …
Περισσότερα σε Μιλάνο 2014

Δειτε επισης

Δεν το έχει συνειδητοποιήσει

Παρότι έχουν περάσει περίπου δύο ημέρες από τη στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ σκαρφάλωσε στ…