Κεντρική Ασίστ Basketbase Πού είναι ο Παππάς;

Πού είναι ο Παππάς;

pappas gomelsky1

pappas-gomelsky1

petridis-giorgosΌσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος” όμως η περιθωριοποίηση του Νίκου Παππά είναι τόσο εξόφθαλμη που δεν μπορεί παρά να επισημαίνεται. Ειδικά για έναν Παναθηναϊκό που συχνά – πυκνά “πνίγεται σε μία κουταλιά νερό” στην επίθεση ένας παίκτης τόσο ικανός στο “ένας εναντίον ενός“, ίσως θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις. Όχι απαραίτητα να αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά σίγουρα να δώσει “βάθος” στο “πράσινο rotation“, που ξαφνικά έγινε “ρηχό“.

Επειδή όμως η σεζόν βρίσκεται πια στην κόψη του ξυραφιού και τέτοια επιμέρους θέματα έχουν πολύ μικρή σημασία για κάθε ομάδα, θα μείνουμε μόνο σε αυτό καθ’ εαυτό το γεγονός, περιμένοντας με ενδιαφέρον ενδεχόμενες εξηγήσεις μετά το τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής γκαρντ δεν έχει ιδρώσει ακόμη τη φανέλα του στους τελικούς, αφού δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο. Πριν από αυτήν τη σειρά αγώνων, έπαιξε σε 10 ματς υπό τις οδηγίες του Φραγκίσκου Αλβέρτη και το eBasket.gr συγκρίνει τους αριθμούς του σε αυτό το διάστημα σε σχέση με τους 18, που έπαιξε στο πρωτάθλημα με τον Αργύρη Πεδουλάκη

plaisio34

O Παππάς έπεσε -κατά πως φαίνεται- σε δυσμένεια πριν τα ελληνικά πλέι οφ, αφού στους πέντε αγώνες της σειράς με την ΤΣΣΚΑ για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας αγωνίστηκε 28” όλα και όλα. Στα συνολικά 10 παιχνίδια των “πράσινων” στην Ευρώπη υπό τον Αλβέρτη, ο Παππάς έπαιξε μόνο στο πρώτο με την Εφές στην Τουρκία για το ΤΟΡ16 (4:20”) και στο δεύτερο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…