Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πιο συγκεντρωμένοι”

“Πιο συγκεντρωμένοι”

alvertis cska

alvertis-cska

Να καθαρίσει τη σειρά με τον ΠΑΟΚ και να πάει απόλυτα έτοιμος στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ και την αγχωτική νίκη επί του “Δικεφάλου του Βορρά“, ο προπονητής των “πρασίνων” δήλωσε:

“Ήταν άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο βελτιώσαμε κάποια πράγματα, κυρίως στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς για να είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς. Πρέπει να είμαστε δυο φορές πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια”, και κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση για τους λόγους που ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται δίχως την απαιτούμενη συγκέντρωση για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα:

“Πέρα από τα τεχνικά στοιχεία, το κάθε παιχνίδι έχει δύο ημίχρονα και σαφέστατα η εικόνα μας στο δεύτερο είχε μεγάλη διαφορά. Αυτό σημαίνει πως προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο ενεργητικά κάποια πράγματα. Μην ξεχνάτε πως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 1/13 τρίποντα“.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος υποστήριξε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε σκληρά. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, αλλά στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε περισσότερο. Τη Δευτέρα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…