Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πάντα με σεβασμό…”

“Πάντα με σεβασμό…”

alvertis pinakaki

alvertis-pinakaki

Με μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση προκειμένου να αποφύγει τις παγίδες θα προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός τις αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το “τριφύλλι” δεν θέλει να μπλέξει απέναντι στον “Δικέφαλο του Βορρά” και γι αυτό θα κυνηγήσει τις δύο εντός έδρας νίκες αυτή την εβδομάδα.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τις επικείμενες μονομαχίες με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως “βρισκόμαστε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.  Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα, η οποία έχει δείξει ότι είναι σοβαρή και διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά για τον ΠΑΟΚ, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να παρουσιαστούμε στο παρκέ όπως πρέπει, σεβόμενοι τον αντίπαλό μας, όπως κάνουμε πάντα”.

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις συμπλήρωσε: “Κάνουμε ένα βήμα ακόμη στα play offs και η προσοχή μας επιβάλλεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο μπαίνοντας στο παρκέ. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να τον σεβαστούμε.

Εμείς από την πλευρά μας δουλεύουμε καθημερινά και γνωρίζουμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να προχωράμε με σταθερά βήματα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και στα 40 λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…