Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μεγαλύτερη συγκέντρωση”

“Μεγαλύτερη συγκέντρωση”

alvertis13

alvertis13

Χωρίς διάθεση για πολλές δηλώσεις και εμφανώς προβληματισμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στην αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ο προπονητής των “πρασίνων” αφού συνεχάρη τον Σούλη Μαρκόπουλο για την εμφάνση των φιλοξενούμενων δήλωσε πως ” για εμάς θέλω να πω ότι ένα παιχνίδι ξεκινάει στο πρώτο λεπτό και τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης. Μας έλειπε πολύ η αυτοσυγκέντρωση. Κάναμε λάθη σε αυτά που είχαμε πει. Το θέμα είναι αυτό το μάθημα να το καταλάβουμε καλά και μεθαύριο να μπούμε όπως πρέπει. Τα σοβαρά και κρίσιμα ματς τώρα ξεκινάνε. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας”.

Ενώ, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πρόσθεσε: “Πρώτα απ όλα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Εμείς όπως σε πολλά παιχνίδια ξεκινήσαμε χωρίς συγκέντρωση. Είμαστε αμυντική ομάδα. Εκεί είχαμε το πρόβλημα. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ. Ευτυχώς ήρθαν έτσι τα πράγματα που στο τέλος είχαμε τη συγκέντρωση να κερδίσουμε”, πριν καταλήξει απαντώντας σε ερώτηση για την ατομική του απόδοση στο σημερινό παιχνίδι:

Ήμουν σε καλή μέρα. Η ομάδα έπαιζε όσο μπορούσε για μένα. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω όσο μπορώ. Αυτό έκανα, τίποτα παραπάνω. Αυτό που μετράει είναι η ομαδική απόδοση, όχι η ατομική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…