Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Καλύτερη εικόνα”

“Καλύτερη εικόνα”

sfairopoulos sef

sfairopoulos-sef

Μπορεί η διαφορά να έφτασε σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θεωρεί ότι η ομάδα του είχε διαστήματα που ήταν καλύτερη σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, θεωρώντας καθοριστικά τα τρίποντα του Λοτζέσκι με τα οποία ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των “κυανέρυθρων” τόνισε: “Είχαμε πει μετά το πρώτο παιχνίδι πως θέλαμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στο δεύτερο. Υπήρχαν σημεία του παιχνιδιού που ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο. Ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι ασφαλώς, προσπαθήσαμε να μείνουμε στο ματς όσο περισσότερο μπορούσαμε, πιστεύω πως τα τρία τρίποντα του Λοτζέσκι στην πρώτη περίοδο άνοιξαν πολύ τη διαφορά.

Σταδιακά τη διαφορά την ανέβαζε ο Ολυμπιακός, αλλά σε γενικές γραμμές έχω να πω ότι η εικόνα μας ήταν ελαφρώς καλύτερη από την πρώτη. Όταν παίζεις με τόσο ισχυρό αντίπαλο, εξαρτώνται κυρίως από τον ισχυρό.

Όταν ο ισχυρός είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος όπως είναι ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο, τότε από αυτόν εξαρτάται. Εμείς θέλουμε να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί, θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα κοιτάξουμε στο τρίτο ματς να είμαστε καλύτεροι από το δεύτερο”.

Σχετικά με το Φάιναλ Φορ πρόσθεσε: “πάντα παίζει ρόλο η φόρμα, δεν χωρούν προγνωστικά. Ένα ντέρμπι όπως είναι το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, θα αναγκάσει τις δύο ομάδες να καταναλώσουν πολύ ενέργεια πνευματική και σωματική. Στον άλλο ημιτελικό παίζουν δύο ομάδες με διαφορετικό στυλ και θα είναι πολύ ενδιαφέρον από τακτικής απόψεως αυτή η αναμέτρηση. Η Μπαρτσελόνα με τη νίκη της επί της Ρεάλ την προηγούμενη εβδομάδα στο ντέρμπι πήρε κάποιους πόντους ψυχολογίας έναντι της Ρεάλ. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…