Η ώρα του κόσμου

oaka kosmos

oaka-kosmos

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον μεθαυριανό τρίτο τελικό της Basket League ΟΠΑΠ. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ κυνηγώντας τη νίκη που θα τον φέρει μία ανάσα από τον τίτλο απέναντι στον ανεβασμένο ψυχολογικά Ολυμπιακό.

Όπως ενημέρωσε η “πράσινη” ΚΑΕ, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα “μαγικά χαρτάκια” μέχρι και λίγη ώρα πριν το τζάμπολ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:45 το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαϊου.

Αναλυτικά:

“Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον 3ο τελικό της Basket League ΟΠΑΠ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 29 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από το εκδοτήριο που βρίσκεται στη θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαϊδης” τις εξής μέρες και ώρες:

Τρίτη 26/5 και Τετάρτη 27/5: 10.00-18.00
Πέμπτη 28/5: 10.00-15.30
Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16.00.

Εισιτήρια διατίθενται ακόμη από τα γραφεία της Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr).

Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Να σημειώσουμε πως με κάθε πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει αγορά μέχρι δύο εισιτηρίων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…