Κεντρική NBA “Είναι κολακευτικό”
NBA

“Είναι κολακευτικό”

derek fisher

derek fisher

Ο Ντέρεκ Φίσερ αποτελεί έναν από τους υποψήφιους που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Φιλ Τζάκσον όσον αφορά τον νέο προπονητή των Νικς. Ο βετεράνος γκαρντ παλεύει αυτή την περίοδο στους Τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας με τη φανέλα των Θάντερ, με σκοπό να συμβάλλει στην πρόκριση τους στους Τελικούς του ΝΒΑ, υπερκερνώντας το εμπόδιο των Σπερς.

Ο Φίσερ έχει συνυπάρξει με τον Zen Master όταν αυτός ήταν κόουτς των Λέικερς και μαζί κατέκτησαν πέντε πρωταθλήματα και όπως είναι φυσικό έχει την καλύτερη γνώμη για τον 39χρονο, πλέον, πρώην παίκτη του θερώντας πως θα μπορέσει να καλύψει ιδανικά τη θέση ενός τόσου “ηλεκτροφόρου” πάγκου όπως είναι αυτός της ομάδας από το “Μεγάλο Μήλο“.

Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως τέτοιες φήμες μπορεί να διαταράξουν την ηρεμία των Θάντερ εν όψει και των κρίσιμων αναμετρήσεων με τους Σπερς, αλλά ο Φίσερ είναι καθησυχαστικός: “Δεν είναι λόγος αποδιοργάνωσης”.

Και συνέχισε τονίζοντας: “Με κάνει να νιώθω ταπεινός. Είναι πολύ κολακευτικό. Ο Φιλ ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι αυτή την περίοδο της χρονιάς πρέπει να έχεις τρομερή προσήλωση. Αυτό προσπαθώ να κάνω για εμένα και την ομάδα. Ανεξάρτητα από το περί τίνος πρόκειται (η θέση των Νικς), δεν με απασχολεί μέχρι το τέλος των πλέι οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…