Κεντρική Basket League Άρης “Δεν είχαμε συγκέντρωση”

“Δεν είχαμε συγκέντρωση”

minic kipello

minic-kipello

Στην έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης στο δεύτερο ημίχρονο από πλευράς Άρη στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Μίλαν Μίνιτς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτα ματς των πλέι οφ.

Αναλυτικότερα, ανέφερε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του έως τώρα στη σεζόν. Είχαν και κάποια προβλήματα τραυματισμών και δεν παίξανε όπως θα ήθελαν. Όταν βρήκαν χημεία στη συνέχεια γύρισαν οι τραυματίες και ήταν δύσκολο να βρουν ξανά χημεία. Βλέπω όμως, πως έχουν βρει φόρμα τώρα και περιμένουμε να δούμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια των πλέι οφ.

Δικός μας στόχος ήταν να παίξουμε σωστά και οργανωμένα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν το καταφέραμε. Δεν είχαμε ενέργεια και συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε κίνητρο, θεωρώ πως κάναμε καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, αλλά στο δεύτερο δεν παίξαμε ως ομάδα. Με 18 λάθη ο Ολυμπιακός σε τιμωρεί αμέσως.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πρώτο ημίχρονο και την προσπάθεια τους και την εικόνα τους. Θέλουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε λίγο περισσότερο ανταγωνιστικοί και για λίγα παραπάνω λεπτά καλύτεροι αντίπαλοι”.

Από πλευράς των παικτών, το λόγο πήραν οι Γκίκας και Σαρικόπουλος. Ο πρώτος δήλωσε: “Για το παιχνίδι καταρχάς προερχόμαστε από ένα στραπάτσο στη Ρόδο που ενώ πηγαίναμε να πάρουμε το παιχνίδι το χάσαμε και από τότε η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη. Τερματίσαμε έβδομη στην κανονική διάρκεια και καταλήξαμε να πέσουμε επάνω στον Ολυμπιακό, μια ομάδα καλύτερη από εμάς, με περισσότερη ενέργεια, περισσότερες λύσεις και καλύτερη φόρμα.

Ήρθαμε με ό,τι αποθέματα είχαμε από ενέργεια και ψυχολογία. Κοντράραμε για ένα ημίχρονο τον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια καταρρεύσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει στο δεύτερο παιχνίδι να προσπαθήσουμε περισσότερο και να πάρουμε ό,τι περισσότερο γίνεται”.

Ο σέντερ του Άρη πρόσθεσε: “ Πιστεύω ο συνδυασμός ανωτερότητας του Ολυμπιακού και δικής μας κακής ψυχολογίας, έφερε αυτή την εικόνα. Όταν αντιμετωπίζεις ομάδα με τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού πρέπει να έχεις έξτρα κίνητρο. Με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο, δεν εμφανιστήκαμε στο ματς. Δεν κάναμε αυτά που θέλαμε. Σίγουρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εμφανιστούμε βελτιωμένοι, πιο πολύ πρέπει να προετοιμαστούμε ατομικά ο καθένας καλύτερος γιατί η σημερινή εικόνα μας αδικεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά όλοι περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…