Κεντρική Διεθνή Η απάντηση της Μπάμπεργκ

Η απάντηση της Μπάμπεργκ

bamberg oldenburg

bamberg-oldenburg

Η Μπάμπεργκ πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας, απάντησε στο “break” της Άρτλαντ και χάρη στο πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο που πραγματοποίησε, επικράτησε με 80-72 στο δεύτερο ματς της σειράς των προημιτελικών για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Γερμανίας και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι πρωταθλητές βρέθηκαν να χάνουν με 67-61 στο 30’ ωστόσο στην τελευταία περίοδο δέχτηκαν μόλις 5 πόντους και με επιμέρους σκορ 19-5 ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και έφεραν τη σειρά στα… μέτρα τους. Την προσεχή Πέμπτη (15/5) η Μπάμπεργκ θα επιδιώξει να κάνει το 2-1 για να βρεθεί μία ανάσα από τα ημιτελικά.

Ο Άντον Γκαβέλ με 23 πόντους ήταν “όλα τα λεφτά” για τους φιλοξενούμενους που κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (37 έναντι 28). Στην αντίπερα όχθη ο Άντονι Κινγκ (21 πόντοι, 8 ριμπάουντ) δεν έφτανε για τους ηττημένους.

Ισοφάρισε η Λούντβιγκσμπουργκ

Η Λούντβιγκσμπουργκ κράτησε “αλώβητη” την έδρα της, επιβλήθηκε της Μπάγερν Μονάχου με 85-83 στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς και ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 46-33 στο 20’ και διατήρησαν την πρωτοπορία μέχρι το φινάλε παρά την προσπάθεια των “Βαυαρών” να επιστρέψουν. Μάλιστα οι παίκτες του Τζον Πάτρικ σούταραν με ποσοστό 40% (10/25) στα τρίποντα.

Ο Κόμπι Καρλ (20 πόντοι) και ο Μάικλ Στόκτον (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ) δημιούργησαν ένα εκρηκτικό δίδυμο για τους νικητές. Ο Νιχάντ Τζέντοβιτς με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους. Το επόμενο ματς είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Πέμπτη (15/5) στο Μόναχο.

Ετοιμάζει “σκούπες” η Άλμπα

Το 2-0 στη σειρά με την Ουλμ έκανε η Άλμπα Βερολίνου η οποία έριξε στο… καναβάτσο την αντίπαλό της και εκτός έδρας με 90-89 και ετοιμάζει τις “σκούπες” ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης (15/5) στο Βερολίνο. Οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν το ροζ φύλλο στο “νήμα” έχοντας 13/28 (46%) στα τρίποντα. Ο Λεβόν Κένταλ με 23 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν το πρώτο “βιολί” για τους Βερολινέζους ενώ ο Ματ Χάουαρντ τελείωσε το ματς με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ για τους γηπεδούχους.

Εύκολα η Βόννη

Ανοιχτοί λογαριασμοί υπάρχουν και στο ζευγάρι της Βόννης με την Όλντενμπουργκ αφού η πρώτη κέρδισε εύκολα εντός έδρας με 72-61 και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1. Οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” τη… μπουγάδα από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκαν με 35-25 και ακολούθως δεν είχαν πρόβλημα να συντηρήσουν τη διαφορά μέχρι το τέλος. Ο Τζαμέλ ΜακΛίν με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν φανταστικός για τους νικητές. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τζούλιους Τζένκινς με 14 πόντους. Η επόμενη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (15/5) στην έδρα της Όλντενμπουργκ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δευτέρων αγώνων των πλέι οφ:
Λούντβιγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 85-83
Άρτλαντ – Μπάμπεργκ 72-80
Ουλμ – Άλμπα Βερολίνου 89-90
Βόννη – Όλντενμπουργκ 72-61.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…