Κεντρική Ασίστ Basketbase Έφτασε τον Μπερκ

Έφτασε τον Μπερκ

vasilievic

vasilievic

petridis-giorgosΑσχέτως με το πώς θα εξελιχθούν οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ, καλύτερη παρθενική εμφάνιση στην Α1 δεν θα μπορούσαν να φανταστούν στην Νέα Κηφισιά, αφού η ομάδα έκανε εξαιρετική πορεία στην κανονική περίοδο, τερματίζοντας στην 5η θέση και φυσικά ετοιμάζεται για τα πλέι οφ. Στατιστικά η τελευταία αγωνιστική είχε να προσφέρει ένα ενδιαφέρον γεγονός, που αφορούσε στον Σάσα Βασίλιεβιτς.

Ο Βόσνιος γκαρντ είναι από τους παλιότερους ξένους του ελληνικού πρωταθλήματος και το πιστοποιούν οι αριθμοί του. Κόντρα στον Πανελευσινιακό συμπλήρωσε 120 συμμετοχές στην Α1, κάτι που μόνο 27 ξένοι και κοινοτικοί έκαναν στο παρελθόν.

Ο Βασίλιεβιτς, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, τον Κολοσσό και τον Ίκαρο, “έπιασε” στην 27η θέση της λίστας τον Πάτρικ Μπερκ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και το Μαρούσι.

Στο ματς με τον Πανελευσινιακό, ο Μιχάλης Κακιούζης κατέβασε 15 ριμπάουντ, που είναι η καλύτερη επίδοσή του για φέτος, καθώς είχε 13 στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

“Κατοστάρης” ο Μάντζαρης

Από την πλευρά του Πανελευσινιακού το πιο ξεχωριστό γεγονός ήταν αυτό της συμπλήρωσης 100 συμμετοχών στο πρωτάθλημα για τον Αντώνη Μάντζαρη. Ο 28χρονος γκαρντ έκανε ντεμπούτο στις 25 Απριλίου 2004 στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Περιστέρι (99-69). Τον έριξε σε βαθιά νερά στα 18 του, ο Αργύρης Πεδουλάκης και σ’ εκείνο το ματς έπαιξε πέντε λεπτά κάνοντας ένα κλέψιμο.

Στη χθεσινή συνάντηση, ο Θωμάς Νίκου συμπλήρωσε 200 πόντους με τον Πανελευσινιακό, ενώ ο Λάρι Τέρνερ ξεπέρασε τα 100 επιθετικά ριμπάουντ στην Α1 και ο Μουχάμεντ Φαγιέ έφτασε τις 50 συμμετοχές σε αυτήν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…