Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ένσταση ο Παναθηναϊκός!

Ένσταση ο Παναθηναϊκός!

giannakopoulos oaka osfp

giannakopoulos-oaka-osfp

Το πε και το κανε!
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση ζητώντας να επαναληφθεί ο τρίτος τελικός λόγω των παραπάνω, από όσων επιτρέπονται βάσει κανονισμού, ατόμων που βρίσκονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε πως αντί για 22, όπως προβλέπεται, υπήρχαν 29 άτομα στον “κόκκινο” πάγκο και γι αυτό καθυστέρησε την έναρξη του αγώνα ζητώντας να απομακρυνθούν όσοι δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

Κατά την ένσταση υποστηρίζει πως ο αγώνας δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ λόγω του περιστατικού και μένει να δούμε πόση περαιτέρω έκταση θα λάβει το γεγονός. Πάντως φαντάζει εξαιρετικά αδύνατο να την κερδίσει καθώς πρέπει να περάσει πρώτα από τον αθλητικό δικαστή για να εκδικασθεί και συν τοις άλλοις οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα ότι στον “ερυθρόλευκο” πάγκο βρισκόντουσαν 22 άτομα, κατά το “γράμμα” του κανονισμού, επομένως δεν τίθεται θέμα παράβασης.

Το άρθρο 35 του κανονισμού προβλέπει πως στον πάγκο κάθε ομάδας πρέπει να βρίσκονται 22 άτομα (ήταν 29 σύμφωνα με τον πρόεδρος του Παναθηναϊκού) ενώ αναγράφεται τι ιδιότητα πρέπει να έχει ο καθένας από αυτούς.

Έτσι πέραν των αθλητών (12) του προπονητή και του βοηθού του, πρέπει να είναι ο τιμ μάνατζερ, ο φυσιοθεραπευτής, ο γυμναστής, ο φροντιστής, ο διερμηνέας, ο στατιστικογράφος, ένας συνοδός της ομάδας και ο γιατρός της ΚΑΕ.

Επιπλέον, προβλέπεται πως οι διαιτητές πρέπει να απομακρύνουν τα επιπλέον άτομα που δεν έχουν κάποια ειδική διαπίστευση.

arthro 35-kanonismos

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…