Κεντρική Ασίστ Party Το χαμόγελο της Νατάσσας

Το χαμόγελο της Νατάσσας

ragiou-dorkofikis-party

Τροποποίησε το πρόγραμμα περιοδείας της μόνο και μόνο για να είναι κοντά μας. Η Νατάσσα Ράγιου εξεδήλωσε επιθυμία εκ των πρώτων να δώσει το “παρών” στο πάρτι της 6ης Μαΐου, προκειμένου για το εκκλησιαστικό βρεφονηπιακό σταθμό “Αγία Ειρήνη” της Γλυφάδας.

Η Νατάσσα δεν μπορούσε να λείψει κι από ένα “δικό μας” πάρτι. Χρόνια πολλά υπήρξε συνοδοιπόρος και φίλη στα μετερίζια της ιστορικής εφημερίδας “Απογευματινή“. Η Νατάσσα έκανε στροφή στην πολιτική. Εξελέγη βουλευτής με τη “Νέα Δημοκρατία“. Σήμερα, είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη “Νέα Δημοκρατία“. Η Νατάσσα δεν αλλοιώθηκε ποτέ όμως.

Η Νατάσσα με το χαμόγελό της έδωσε ακόμη περισσότερη λάμψη, σε μια έτσι ή αλλιώς λαμπερή βραδιά στο Opus, όπου όλο το μπάσκετ, αλλά και εκπρόσωποι άλλων αθλημάτων, πολιτικοί, τοπικοί παράγοντες ήταν εκεί. Πρόδηλο είναι ότι η Αχαιή πολιτικός είχε την ευκαιρία και να τα πει, κυρίως με τον επόμενο δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, αλλά και με τον Περικλή Δορκοφίκη, υποψήφιο σύμβουλο στον δήμο Γλυφάδας.

Πριν όμως φωτογραφήθηκε μαζί τους και με την ταπεινότητά μας και βεβαίως με τον “αμφιτρύωνα” του eBasket.gr, Γιώργο Κογκαλίδη. Να ΄ναι καλά…

ragiou-papanikolaou-dorko-party

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
  • Πυξίδα και… Νώντας

    Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…
  • Σας ευχαριστούμε

    Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …
  • Μόνο η μάνα έλειπε

    Ζητήσαμε γιατρό στο πάρτι μας στο Opus και ήρθε. Μόνο που ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης δεν …
Περισσότερα σε Party

Δειτε επισης

Πυξίδα και… Νώντας

Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…