Κεντρική Ασίστ Party Τα Αετόπουλα του Αχιλλέα

Τα Αετόπουλα του Αχιλλέα

demenagas-aek-parti

Έχουν περάσει πολλές ημέρες από το πάρτι του eBasket  και του Περικλή Δορκοφίκη αλλά το μπαράζ φωτογραφιών συνεχίζεται. Εκλεκτοί φίλοι μας τα μέλη των Τμημάτων Υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, προεξάρχοντος του προπονητή τους, Αχιλλέα Δεμέναγα. Εκεί και ο ιστορικός έφορος Ευάγγελος Δερμανούτσος.

Από τους πρώτους που αγόρασαν προσκλήσεις και συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας προς ενίσχυση του εκκλησιαστικού βρεφονηπιακού σταθμού “Αγία Ειρήνη”. Ανέκαθεν άλλωστε οι πιτσιρικάδες και τα στελέχη του “σχολειού” του Δερμανούτσου μας στήριζαν, και μας και τον Γιώργο Κογκαλίδη και τους ευχαριστούμε. Πόσω μάλλον που η παρέα αυτή ενισχύθηκε με τον επαγγελματισμό του Δεμέναγα, που “έχει κλέψει τις καρδιές” των διοικούντων την ΑΕΚ, των παιδιών, και όχι μόνο. Από πλευράς των Αετόπουλων παρόντες ήταν οι Έφηβοι Γιάννης Χρηστοφής, Φώτης και Βαγγέλης Μαλέλης, Γιάννης Λούκας. Παρόντες και γονείς και φίλοι.

Μαζί τους στο πάρτι μας, και ο (αθόρυβος και ευγενής) έφορος Κώστας Κανάκης και ο προπονητής των Παίδων, Βαγγέλης Τσεπέλης. Δερμανούτσος, Κανάκης, Τσεπέλης υπήρξαν συνεργάτες μας στο προσωρινό πέρασμά μας στο “κιτρινόμαυρο” μετερίζι των Ακαδημιών, μαζί με Βαγγέλη Ζιάγκο, πριν από 3 χρόνια. Ιδιαίτερη εμπειρία για μας η περίοδος 2010-2011.

Εκείνη την περίοδο, η εφηβική ΑΕΚ κατακτούσε το ασημένιο μετάλλιο, που έμοιαζε με χρυσό απέναντι στον πανίσχυρο Παναθηναϊκό του Κώστα Παπαδόπουλου. Τα “τρομερά μωρά” του Τσεπέλη, οι Παίδες, μετά από μια αήττητη πορεία στην κανονική περίοδο, έχασαν την άνοδο στο μπαράζ.

Ο απολογισμός ήταν όμως θετικός αγωνιστικά, με ανάμεικτα συναισθήματα εξωαγωνιστικά. Μια ημέρα θα γραφούν όλα, όπως πρέπει και αξίζει.

 

demenagas-party

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
  • Πυξίδα και… Νώντας

    Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…
  • Σας ευχαριστούμε

    Η αλήθεια είναι πως δεν εξαντλήθηκε ακόμα το φωτογραφικό μας αρχείο, εξαντλήθηκαν όμως οι …
  • Μόνο η μάνα έλειπε

    Ζητήσαμε γιατρό στο πάρτι μας στο Opus και ήρθε. Μόνο που ο Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης δεν …
Περισσότερα σε Party

Δειτε επισης

Πυξίδα και… Νώντας

Μια… Πυξίδα τη χρειαζόμασταν. Κάπου την χάσαμε προ ημερών, αλλά τη βρήκαμε, επανήλθαμε. Δι…