Κεντρική Ελλάδα Camp Πρώτο ΑΕΨ basketball camp

Πρώτο ΑΕΨ basketball camp

psichiko camp

psichiko-camp

Το καλοκαίρι έρχεται και τι καλύτερο για τους μικρούς φίλους της πορτοκαλί μπάλας από ένα μπασκετικό καμπ. Το Ψυχικό μπαίνει το καλοκαίρι και αυτό στον χορό των καμπ και διοργανώνει το πρώτο Α.Ε.Ψ basketball Summer Camp, μία διοργάνωση διαφορετική απ’ όλες τις άλλες που δίνει βάση στη βελτίωση των δεξιοτήτων των παιδιών στο αγαπημένο τους άθλημα.

Το καμπ θα έχει διάρκεια τριών περιόδων και θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ψυχικού (Κοντολέοντος 20), παρουσία πολλών διακεκριμένων προσωπικοτήτων από το χώρο του μπάσκετ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
“Αυτό το καλοκαίρι, το Ψυχικό διοργανώνει ένα…. Summer Camp διαφορετικό από τα άλλα. Το 1ο AΕΨ Basketball Summer Camp έρχεται για να μάθει στα παιδιά όσα πρέπει και να τα βοηθήσει να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο αγαπημένο τους άθλημα. Το Camp θα έχει διάρκεια τριών περιόδων και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο του Ψυχικού (Κοντολέοντος 20), με το υψηλό επίπεδο προπονήσεων και την παρουσία διακεκριμένων αθλητών να έρχονται ως επιστέγασμα της προσπάθειας που κάνει φέτος η ομάδα των Βορείων Προαστίων σε επίπεδο υποδομών.

Ημερομηνίες:
16/06 – 21/06
23/06 – 28/06
30/06 – 05/07

Ώρες προπονήσεων: 08:00-16:00 (καθημερινές)
09:00-13:00 (Σάββατο)

Παροχές
Σάντουιτς-Φρούτο
Αναμνηστικό T-Shirt
Ατομική καρτέλα αξιολόγησης

Περισσότερες πληροφορίες:
Μέσω της σελίδας μας στο Facebook, ή
Με μέιλ στο aepsichikou@gmail.com“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…