Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο δήμαρχος επιμένει για Γαλάτσι

Ο δήμαρχος επιμένει για Γαλάτσι

tsiros-kiriakos

Πήραμε την παρακάτω πληροφορία. Την καταγράφουμε. Επικοινώνησαν μαζί μας και μας είπαν ότι ο δήμαρχος Γαλατσίου επιμένει ότι η ΑΕΚ θα παίξει στο Ολυμπιακό Κλειστό της Βεϊκου. Δεν την ονομάτισε, αλλά τη “φωτογράφισε” την ΑΕΚ. Ο κ. Κυριάκος Τσίρος εγκαινίασε προχθές το προεκλογικό του κέντρο στην πόλη και ενώπιον των παρευρισκομένων είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, ότι το “Ολυμπιακό Κλειστό του Γαλατσίου δεν πρόκειται να ρημάξει” κι ότι “θα χρησιμοποιηθεί από ομάδα”.

Βεβαίως, είναι κοινό μυστικό πια, ότι την ερχόμενη περίοδο δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να προλάβει η ΑΕΚ να παίξει στο Γαλάτσι, ακόμη κι αν υπάρξει συμφωνία. Το κυριότερο: Η κατάσταση μοιάζει με δυσεπίλυτο σταυρόλεξο πια από την στιγμή, που το Αθλητικό Κέντρο τέθηκε υπό την εποπτεία του “δύστροπου” ΤΑΙΠΕΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ΑΕΚ και δήμος Γαλατσίου, με το σκριν του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού είχαν συμφωνήσει από κοινού σε “μνημόνιο” συνεργασίας για την χρήση του Κέντρου, και επομένως η “ομάδα”, που υπαινίχθηκε ο δήμαρχος δεν μπορεί να είναι ο Παναθηναϊκός, ή τα… Σούρμενα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χολόν: Σύντομα η απόφαση για Δέδα, στο «κάδρο» ο Κάτας

Ο Πρόεδρος της Χάποελ Χολόν σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ επιβεβαίωσε τ…