Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Μεγάλη επιτυχία στη Φλώρινα

Μεγάλη επιτυχία στη Φλώρινα

sepk - flwrina (2)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο σεμινάριο προπονητών μπάσκετ που διεξήχθη στη Φλώρινα. Όπως και χθες, οι ομιλίες που έγινα ήταν υψηλού επιπέδου, ενώ στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Φλώρινας βρέθηκαν πολλοί προπονητές από τη Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
“Με μεγάλη προσέλευση προπονητών από τη Δυτική Μακεδονία αλλά και άλλες περιοχές ολοκληρώθηκε το 1ο σεμινάριο προπονητών μπάσκετ που διεξήχθη χθες και σήμερα (30/05-31/05), στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φλώρινας.

Το διήμερο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης,  της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, του Δήμου Φλώρινας, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Φλώρινας.

Για δεύτερη μέρα οι ομιλίες ήταν υψηλού επιπέδου, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον του ακροατηρίου που παρακολούθησε το σεμινάριο.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Κώστας Χατζηχρήστος αναλύοντας τη «Βελτίωση ειδικής αντοχής μέσα στο γήπεδο».

Ακολούθησε η ομιλία του Νίκου Δημητρίου για «την μετατροπή του ‘mantoman’ σε ζώνη ως τρόπος αντιμετώπισης του ‘Pickn’ Roll’».

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την ανάλυση του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη για την «επίθεση ‘dribbledrive’»

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης που εκπροσωπήθηκε εκτός από τα μέλη του και από τον αντιπρόεδρο του, Θόδωρο Ροδόπουλο, βράβευσε τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, Λάζαρο Σαββίδη και τους τρεις ομιλητές.

Να σημειωθεί πως παρόντες ακόμη στη σημερινή δεύτερη μέρα του σεμιναρίου ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Φλώρινας, Λεωνίδας Καλυβιάνος και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας, Νίκος Ευαγγέλου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: «Αναγκαία η επανεκκίνηση στο ερασιτεχνικό μπάσκετ»

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητάει την…